Как да поръчам

При нас поръчването е лесно и сигурно. Доставката за страната се заплаща от клиента и е в размер от 4лв на на 1бр. гума. Клиентът трябва  да заплати такса за Наложен платеж 1,20% от инкасираната сума. Пример: ако сумата е 100лв Вие дължите 1.20лв такса броене

За да направите поръчка е нужно да изберете съотвения продукт и количеството, което ще желаете, след това натискайки бутона "КУПИ", продукта отива в Вашата кошница.Когато приключите с пазаруването отваряте кошницата си и следва да потвърдите заявката и данните си. 

В случай, че имате някакви запитвания или въпроси не се колебайте да се свържете с нас чрез контактите в сайта. Също така под всеки продукт има бутон "ЗАПИТВАНЕ", където имате възможност да зададете своите въпроси.

 

При наличност на продукта, доставката ще се изпълнява в рамките на 1 ден до градове 1ва зона, до по-малки градове и села от 1 ден до 3 дни. При липса на даден продукт доставката ще варира от 3 до 10 дена.Поръчките направени в събота и неделя ще бъдат обработени в понеделник. Работното време на онлайн магазина е: Понеделник - Петък от 10:00 до 17:00 часа. 

За всяка направена поръчка, наш служител се свързва с клиента за потвърждаване и уточняване. ВНИМАНИЕ ! В случай, че до 24 часа никой не се е свързал с Вас, моля позвънете на посочените телефони за контакт, защото най-вероятно не сме получили поръчката Ви или сме опитали да се свържем с Вас, но безуспешно. Преди да се свържем с клиента ние НЕ изпращаме стока.

Всяка автомобилна гума закупена от нас има гаранционен период от 12 месеца. Всички гуми предлагани от нас са абсолютно неизползвани и не по-стари от 12 месеца. Ако дадена гума е по-стара от 12 месеца, Вие задължително ще бъдете уведомени предварително и ще очакваме вашето потвърждение или отказ. 

При отказ на стоката всеки потребител има право да върне стоката до 14 дневен срок от получаването й САМО АКО продукта е НЕ ИЗПОЛЗВАН и е в началния вид, в които е бил получен.Разходите по връщането на продукта се поема от Вас, което е в размер 4лв на гума.   

 

Цените в онлайн магазина могат да бъдат различни от тези в магазина.